onsdag 26. mai 2010

Skjønnhet ...

Nei, dette er ikke i syden, det er i Botanisk Hage, Tøyen, Oslo !Skynder du deg så rekker du blomstringen og det irrgrønne som bare våren kan by på!
(bildene gjør seg aller best om du trykker på dem så de blir større)


Jeg elsker våren med dets skjønnhet og vakkerhet i den minste knopp såvel som i storslåtte trær og busker. Det "livnar i lundar og nytt liv av daude gror" (Ivar AAsen). Jeg er veldig veldig takknemlig og ydmyk for at jeg fikk oppleve atter en vår, det var langt fra noen selvfølge. Også i meg begynner nye spirer av liv å vokse fram. Forsiktig og famlende, vart søkende, spirer det.

Spirer av LIV.

.

2 kommentarer:

Justina sa...

Ååååh så nydelig Åshild! Takk for titten på vakre vårtrær! Jeg bor for langt unna botanisk hage, men i nærmeste by har de noen kirsebærtre, og de stodd i full blomst for et par uker siden. Det var absolutt nydelig! Jeg måtte stoppe på parkeringsplassen nedenfor og bare sittte der å kikke på dem og nyte solen, våren og at jeg akkurat den dagen var frisk nok til å komme meg ut.

Håper du får masse fine vår og forsommerdager Åshild!

Mange klemmer fra Jenna :-)

Anonym sa...

Hei hei er innom og ser etter deg og du så fine bilder du dele med oss. der skulle jeg likt og vært....nå håper jeg det går bare fremover med store skritt hver dag. nå kommer sommeren ser det ut for og må ut og nyte den og se i andre sine hager..(jeg i blokk men trives godt) ha en fin dag og uke klem fra ukjent dame w