tirsdag 31. august 2010

Svømte over den engelske kanal for organdonasjon!


I dag svømte Stian Vikra over den engelske kanal! Han valgte å sette fokuset på Stiftelsen Organdonasjon i samme svømmetak. 34 kilometer svømte han, 14 timer tok det gjennom høye bølger. En imponerende innsats, GRATULERER!

Mer om Stians svømmetur og link til bloggen hans finner du her :

http://organdonasjon.no/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=150&cntnt01returnid=15

(Stiftelsen Organdonasjon)

.

Flotte transplantasjonshistorier

Stiftelsen Organdonasjon presenterer i disse dager filmsnuttene om Yina og Roar. Flotte filmer, verd å se!



Yina Chan (36) ble lungetransplantert i fjor sommer og i sommer ble hun europeisk mester i tennis i Europeisk Leker for Hjerte-og lungetransplanterte! VG fortalte den imponerende historien om Yina i VG helg 10.juli 2010. Yina er ei fantastisk flott jente som jeg har hatt gleden av å maile såvidt med.



Roar Osufsen (62) ble hjertetransplantert i oktober i fjor. Jeg fikk gjennom bloggen kontakt med Roar i måneder før han ble transplantert, mens vi begge ventet, og vi har truffet hverandre i flere sterke møter etter at vi begge er transplanterte. Nå er vi venner. Roars kone, Vigdis Nesgård, gå i vår ut boken "Når hjerte sviker- om livets maratonløp". I boken forteller hun om tiden før og etter transplantsjonen slik den artet seg for både henne og Roar. Nært og åpent skriver hun og både det som var vanskelig og det som var "godt" i denne tiden.

Filmene om Yina og Roar finner du her. Jeg regner med at du ser dem!

.