tirsdag 1. april 2008

Blogging with a purpose - award

I dag har jeg mottatt utmerkelsen "Blogging with a purpose"-prisen fra Truls Zimmer http://trulszimmer.blogspot.com/. Jeg føler meg beæret!
Truls skriver om sin egen grunn for å blogge at "Da jeg selv var i en situasjon med usikker fremtid for noen år siden lette jeg etter mennesker som hadde erfaringen jeg kunne dra nytte av. Jeg fant dette".


"Nå vil jeg gjerne gi prisen videre. Og den som skal få den av meg er en av mine faste lesere, Spor av Åshild. Spor av Åshild er underveis på en vei hun ikke vet hvor ender. Men til tross for dette deler hun av sitt intellekt, sin livsvisdom og store livserfaring med sine lesere. Bloggen hennes er "ung" i og med at den ble unnfanget så sent som i begynnelsen av dette år. Personen bak Spor av Åshild har til alle tider vært en støtte for meg. Det er en glede å gi "blogging with a purpose" til Spor av Åshild".


Dette var veldig hyggelig! Tusen takk, Truls! Det er veldig godt å vite vi kan være til gjensidig støtte for hverandre og at det å dele av sine egne erfaringer og tanker kan være nyttig for andre å lese. Det er jo det jeg har et lite håp om for bloggen min.
.