søndag 23. mai 2010

vårens vakkerhet


rosa himmel


hvit himmel


grønn himmel


BOTANISK HAGE MAI 2010

.

8 kommentarer:

Hannes hjørne sa...

aaaah, så deilig! Skal til Riksen på Tirsdag, kanskje vi må hit en tur før vi returnerer hjem?

Åshild sa...

Det kan absolutt anbefales! Hagen er på sin aller vakreste akkurat nå med både magnoliaen, rododendro og kirsebærtre som blomstrer. Bare vakkert!

Justina sa...

Så nydelige bilder av våren Åshild! Takk for flotte bilder! Det er godt å se på bilder når man ikke kommer seg så langt selv!

Jeg har akkurat begynt å blogge selv, og er ikke riktig kommet inn i det. Det var ikke meningen å herme etter din blogg, men som din blogg heter "Spor av Åshild", så heter min blogg "Spor av Jenna". Jeg hermet ikke bevisst. Jeg har lenge tenkt på å blogge, men det har vært et vanskelig valg å ta. Jeg kjenner prestasjonsangsten vokse noe enormt, og jeg mister all pepp når jeg ser alt det som andre bloggere får til.

Men den frykten skal jeg overvinne, og forsøker meg i det små med noen blogginnlegg og så får jeg se hvor det ender etter hvert.

Jeg har vært innom og lest på bloggen din, og synes den er veldig fin.

Klem fra jenna :-)

Åshild sa...

Takk Jenna og lykke til med din blogg. Det finnes tusentalls blogger på alle slags nivåer så det skulle ikke være grunn til å ha prestasjonsangst. Bare gjør det du får til og føler for.

Ruth Bernssen Bø sa...

Flotte bilete.

Ha ein fin dag.

Anonym sa...

Det er rett og slett bare vakkert.
Håper det stadig går fremover med deg.
Ha ei fin uke.
Hilsen Wenche

Anonym sa...

Rett og slett vakkert.Håper deg stadig går fremover med deg. Ha ei fin uke.
Hilsen Wenche

Anonym sa...

Hei igjen så flotte bilder du gir oss...tusen takk håper det er bare bra med deg....at du ser bedring nesten hver dag. og kan mer og mer komme i "gang" igjen
ha en fin dag klem fra ukjent dame w