søndag 3. april 2011


                                  livnar det i lundar no lauvast det i li


                            den hele skapning stundar no fram til sumarstid


det er vel fagre sundar når våren kjem her nord


og atter som eit under
nytt liv av daude gror
.

"Livet på vent" til "Gullruten"

Tv2`s serie "Livet på vent" er nominert til TO "Gullruten"-priser. Serien er nominert i kategoriene "Beste nye programserie" og "Beste fakta og dokumentarserie". "Gullruten" finner sted i Bergen 13.mai.

At programmet har fått disse nominasjonene understreker, etter min mening. at serien er det viktigste som har gått på tv denne vinteren, og at programmet har berørt folk. Jeg håper at serien vinner prisene i begge klasser. Jeg tror på at et slikt fokus vil være med på å bidra til at enda flere tar stilling til organdonasjon, noe som igjen vil gi stadig flere mennesker muligheten til å få et forlenget liv gjennom organtransplantasjon.

"Stiftelsen Organdonasjon" er med i konkurransen om "Gulltaggen", en folkets pris 2011 som gis til den digitale løsningen som får flest stemmer i en åpen folkeavstemning. Hver person kan bare stemme en gang. Ved å gi din stemme til Stiftelsen Organdonasjon er du med å bidra til å sette enda et fokus på organdonasjon. Prisen deles ut under "Gulltaggen" Award Show 14.april.

.