tirsdag 15. juni 2010

Oslo igjen

Så er jeg hjemme igjen. En stor overgang å komme hjem til tom leilighet og nesten tomt kjøleskap etter å ha vært i hus med folk hele "ferien". "Ferien" var jo ingen ferie, men en fortsettelse av opptreningen min. Og jeg har kommet meg masse på de to tre ukene. Vært aktiv, truffet masse folk, gått turer, tatt bilder, vært sammen med familie, hatt det fint. Dagene har gått litt av seg selv uten at jeg har trengt å tenke på mat, hva jeg skal gjøre, osv. Og jeg har sluppet å ordne med ting, så som NAV-papirer og regninger, legekontroller og høy hekk i hagen mm,. Veldig veldig godt. Takk til dere som bidro til denne fine "ferien" for meg!

Så er det hverdagen da. Foreløbig uten jobb, der er jeg ikke enda. Men dagene må fylles med en passe porsjon aktivitet/mosjon/trening. Alt er opp til meg. Men jeg skal klare det. Det er bare alltid en omstilling de første dagene. Så kommer jeg nok i siget.

At det er sommer ute er en veldig veldig bra ting. Det er jeg veldig glad for. Så det går an å være ute. Det gir mange muligheter, det..

.