lørdag 18. juli 2009

Cyberspace

For noen dager siden la bloggeren Regine Stokke ut et gjesteinnlegg som jeg hadde sendt til henne på bloggen "sinober.blogg.no". Regine er 18 år og har kreftdiagnosen MDS/AML og den flotte bloggen hennes har vanvittig mange besøkende (og anbefales absolutt å lese). Dette førte til at i løpet av 2 dager fikk min lille blogg 1000 treff. Det er jo helt ufattelig for et nedslagsfelt dette internettet har.

Det er nesten skremmende hvor fort det går an å få spredd et budskap i cyberspace. Jeg vil anta at langt over 1000 mennesker leste innlegget mitt. Og da har det kanskje hatt sin misjon; enten at et friskt menneske fikk mer innsyn i å leve med alvorlig sykdom, eller at noen som selv sliter kunne kjenne seg igjen i det som var skrevet. For det er det jeg ønsker med min skriving; at det kan gi leseren noen nye refleksjoner, noen nye ideer, noen tanker i nye tankebaner, litt ny innsikt i hvordan det kan være å leve med alvorlig sykdom som CF. Så får det heller være om noen vil lese budskapet som egosentrisk eller bittert. Det finnes folk som ikke forstår metaforer og som ikke skjønner at et budskap noen ganger kan måtte spisses i en personlig vri for å framstå tydelig. Heldigvis er de fleste lesere klokere enn som så.

Så takk til Regine som tok inn gjesteinnlegget mitt, og takk til de mange som har gitt positive tilbakemeldinger på det jeg har skrevet på hennes blogg. Jeg tar dette med meg som inspirasjon til videre skriving.

.

Ferdig med kur!

I dag blir jeg ferdig med intravenøskuren jeg holder på med. Nå har jeg tatt intravenøs antibiotika og tabletter i kombinasjon i 44 dager i løpet av de siste 53 dagene. Det har tatt på kroppen min. Jeg er sliten og trøtt. Nå trenger kroppen litt fri fra medisiner og sykdom. Litt sånn skikkelig fri. Bare tiden vil vise om jeg blir litt bedre nå eller om infeksjonene slår kloa i meg igjen raskt. Bare tiden vil vise akkurat det.

.