torsdag 10. juni 2010

Fortsatt på Jæren

Jeg har veldig gode dager her. Får gjort en masse og truffet mye familie. Over 30 til nå, og på søndagens familiesamling møtes 43 etterkommere av min mor og far (med ektefeller og partnere). Er så heldig å få låne bil her. Det blir noe shopping. Endel turgåing langs sjøen og i høyden (ja, jeg har vært til topps på Vedafjell, gått Vedafjellsmarsjen, beretning derfra kommer). Og samvær med venner, søstre og deres barn og barnebarn.

Jæren viser seg fra sin aller beste side; det er godt vær, fuglene synger, bonden slår høy, naturen er storslått og vakker. Jeg får tatt mange bilder og jeg lover en "bildefortelling" herfra på bloggen når jeg er hjemme igjen.

Det er fantastisk å få ha så innholdsrike dager og å klare å henge med på så mye aktivitet. Jeg får nå endelig føle at jeg faktisk er mye friskere enn før, at jeg klarer mer. Jeg kan nå med hånden på hjertet si til meg selv og andre at "jeg er lungetransplantert og nå går det fint"!. Det er fortsatt smerter og slit innimellom, og det er fortsatt et stykke igjen til muskler og krefter er på plass, men det går framover og det går fint. Jeg er takknemlig for hver eneste dag som oppleves slik som dette.

.