mandag 18. mai 2009

17.mai-helg

Det har vært en innholdsrik helg. Gode overnattingsvenner på besøk, fint vær, god mat og drikke, laaang 17.mai frokost med venner på Vålerenga og grei helse.

Og så Grand Prix da. Vi måtte jo se Grand Prix. I fjor sverget jeg høyt og hellig på at jeg aldri mer skulle se på det dårlige showet. Men aldri mer varte altså ikke lenge. Den flotte Aleksander Rybakk med fele og Frikar har erobret mitt, som så mange andres hjerter. Så vi dekket til fest og benket oss til skjermen. Og sjelden har jeg blitt så eitrande irritert og hissig. Etter min oppfatning var NRKs programleder Synnøve Svabø en katastrofe. Med usaklige kommentarer, forhåndsdømming av artister, manglende forhåndskunnskap og totalt overdimensjonert prating, ødela hun hele showet. Det som kunne blitt en stor norsk festkveld med Aleksanders suverene seier, endte opp med en kjempefrustrasjon over at hun forstyrret alt som skjedde i showet med sin prating. irritert ble jeg, at jeg sendte mail til NRK.

(Så kan man jo spekulere på hva som ligger bak et slikt sinne kanalysert mot et show jeg egentlig ikke bryr meg om i det hele tatt... Men det var liksom ikke temaet her, da).

En slik helg tar på. Jeg må ærlig innrømme at jeg blir sliten av flere intense dager med mye innhold i på rad. Og det blir Jesper og. Hun ble nemlig kastet ut av godstolen sin for anledningen. At hun nyter at alt er ved sitt gamle vante i dag, det er viser bildene under. Viss jeg klarer å flate like godt ut, kan det jo være at kroppen ikke går i feber av helgas aktiviteter...

.

Lengsel

”Lengsel er en lek. Når den vokser og blir alvor kalles den angst.” ( Karin Boye)
.