søndag 25. april 2010

Hjemmehelg

Helg hjemme. Permisjon. Herlig. Hagen i vårforsiktig blomstring, alt i orden i heimen. Egen seng er utrolig god. Det er godt å kjenne at det er godt å være hjemme.

I morgen er det kontroll på Rikshospitalet. Det skal bli greit å bli sjekket. Det går mye bedre med meg, men lungene er litt smålumske noen dager. Kanskje det ligger noen bakterier på lur der enda som vil ha oppmerksomhet nå og da. Begynnende bihulebetennelse bør også holdes i sjakk, så det er like greit jeg skal innom hospitalet akkuarat nå.

Her hjemme har jeg slappet av, gått tur rundt hele botanisk hage, vært i 50 års lag og inspisert Kampens gater og streder. Hørt på radio og sett tv og sovet lenge og masse uten noen avtaler eller måltider eller terapeuter som venter på meg. Jeg er godt fornøyd med denne vårlige hjemmehelga. Og det er ikke rent lite bra å kunne si utfra min situasjon. Kunne si at jeg er godt fornøyd med helga. Det gir et hint om at livet kan ha mer bra å by på i tiden som forhåpentligvis kommer.

.

.

7 kommentarer:

Kjerstis løse tråder sa...

vidunderlig!

Anonym sa...

Så godt å høyra! Storesøster

Anonym sa...

Veldig godt å høre at det går bedre med deg! Vet at forlaget venter boka fra trykkeriet denne uka -- nå er jeg spent!
Vigdis

Hilde sa...

Hei Åshild.Bøyer meg i støvet for optimismen og pågangsmotet ditt.Har fulgt bloggen din lenge,og du er en stor inspirasjon for meg.Er selv lungesyk,og er innom på riksen årlig,med tanke på å komme på lista.Du har hatt en tøff kamp og det står det respekt av.Ønsker deg alt godt fremover.

Anonym sa...

Fint å høre fra deg igjen.
Ønsker deg fortsatt god bedring og god fremgang.
Heier på deg.
Hilsen Wenche.

Åshild sa...

Takk til dere som backer med med fine kommentarer!

Vigdis- så spennende med boka di, gleder meg til den!

Hilde- tusen takk, det er veldig godt å høre at bloggen kan inspirere, det er i håp om dette at jeg fortsetter å skrive denne bloggen. Alt godt ønskes deg.

Wenche- takk for trofaste tilbakemeldinger

Klara sa...

Jeg liker hjemme Åshild. Virkelig deilig å lest det bekreftende. Håper du får mange mange fler av sånne deilige hjemmehelger frem over.

Klem