lørdag 18. juli 2009

Cyberspace

For noen dager siden la bloggeren Regine Stokke ut et gjesteinnlegg som jeg hadde sendt til henne på bloggen "sinober.blogg.no". Regine er 18 år og har kreftdiagnosen MDS/AML og den flotte bloggen hennes har vanvittig mange besøkende (og anbefales absolutt å lese). Dette førte til at i løpet av 2 dager fikk min lille blogg 1000 treff. Det er jo helt ufattelig for et nedslagsfelt dette internettet har.

Det er nesten skremmende hvor fort det går an å få spredd et budskap i cyberspace. Jeg vil anta at langt over 1000 mennesker leste innlegget mitt. Og da har det kanskje hatt sin misjon; enten at et friskt menneske fikk mer innsyn i å leve med alvorlig sykdom, eller at noen som selv sliter kunne kjenne seg igjen i det som var skrevet. For det er det jeg ønsker med min skriving; at det kan gi leseren noen nye refleksjoner, noen nye ideer, noen tanker i nye tankebaner, litt ny innsikt i hvordan det kan være å leve med alvorlig sykdom som CF. Så får det heller være om noen vil lese budskapet som egosentrisk eller bittert. Det finnes folk som ikke forstår metaforer og som ikke skjønner at et budskap noen ganger kan måtte spisses i en personlig vri for å framstå tydelig. Heldigvis er de fleste lesere klokere enn som så.

Så takk til Regine som tok inn gjesteinnlegget mitt, og takk til de mange som har gitt positive tilbakemeldinger på det jeg har skrevet på hennes blogg. Jeg tar dette med meg som inspirasjon til videre skriving.

.

6 kommentarer:

Marlene sa...

Så fin blogg du har :) + at innlegget ditt hos Regine var bra (Y)

Sofsen sa...

Jeg er imponert over deg!

Anonym sa...

Innlegget du hadde på Regines blogg var jo veldig bra. Det setter ting i perspektiv og vekker oss.
Imponerene at du klarer ,når en tenker på hvordan hverdagen din er. Stå på videre.
Varme tanker fra Wenche

Åshild sa...

Takk for tilbakemeldinger, det er fint å høre at dere liker bloggen min! Inspirerende å vite.. Åshild

Trine sa...

Jeg leste innlegget på Regine sin blogg. Jeg er imponert obver deg! Det må være svært tøft, ikke noe jeg kan relatere meg til, men det er flott at du setter ting i perpektiv.

Jeg ønsker deg alt godt videre.

Refleksjon på livsvegen sa...

Fant deg hjå Regine..
Så riktig og klokt det du skreiv..
Takk at du deler..