mandag 18. mai 2009

17.mai-helg

Det har vært en innholdsrik helg. Gode overnattingsvenner på besøk, fint vær, god mat og drikke, laaang 17.mai frokost med venner på Vålerenga og grei helse.

Og så Grand Prix da. Vi måtte jo se Grand Prix. I fjor sverget jeg høyt og hellig på at jeg aldri mer skulle se på det dårlige showet. Men aldri mer varte altså ikke lenge. Den flotte Aleksander Rybakk med fele og Frikar har erobret mitt, som så mange andres hjerter. Så vi dekket til fest og benket oss til skjermen. Og sjelden har jeg blitt så eitrande irritert og hissig. Etter min oppfatning var NRKs programleder Synnøve Svabø en katastrofe. Med usaklige kommentarer, forhåndsdømming av artister, manglende forhåndskunnskap og totalt overdimensjonert prating, ødela hun hele showet. Det som kunne blitt en stor norsk festkveld med Aleksanders suverene seier, endte opp med en kjempefrustrasjon over at hun forstyrret alt som skjedde i showet med sin prating. irritert ble jeg, at jeg sendte mail til NRK.

(Så kan man jo spekulere på hva som ligger bak et slikt sinne kanalysert mot et show jeg egentlig ikke bryr meg om i det hele tatt... Men det var liksom ikke temaet her, da).

En slik helg tar på. Jeg må ærlig innrømme at jeg blir sliten av flere intense dager med mye innhold i på rad. Og det blir Jesper og. Hun ble nemlig kastet ut av godstolen sin for anledningen. At hun nyter at alt er ved sitt gamle vante i dag, det er viser bildene under. Viss jeg klarer å flate like godt ut, kan det jo være at kroppen ikke går i feber av helgas aktiviteter...

.

4 kommentarer:

Klara sa...

Men hvorfor byttet du ikke bare til svansk eller dansk tv da. Skikkelig unødvendig å irritere seg over sånt håpløst slett arbeid. Nå er det nesten litt festlig at så utrolig mange irriterer seg over dette. Gleder meg nesten litt til de andre landene finner ut av dette og begynner å oversette sjikaneringen til Synnøve til deres eget språk.. DA skal nok NRK få kjørt seg da. hehe..
Men, jeg er helt enig i at det var helt håpløst.
Grand Prix var forøvrig veldig veldig moro da. Og jeg tror Alexander har gjort at Norges folk igjen følger med på dette.
17 mai forøvrig skal jeg ikke uttale meg så mye om. :)

Åshild sa...

Skifte kanal? Falt meg ikke inn...

Her gikk en og la seg , ei meldte seg ut og sovna nesten og jeg gjorde som jeg pleier; satte meg til dataen og skrev...

Jeg står ved at jeg syns det hun gjorde var kritikkverdig.

Og er det ikke egentlig litt deilig å kunne hisse seg skikkelig opp engang iblandt?

Anonym sa...

Ville bare stikke innom og gi deg tips om å skru over på en annen kanal, f.eks. svensk TV - men nå er jo det allerede gjort så da vet du det til en annen gang!
Hilsen storesøster

Thea&Preben sa...

Jeg er så enig i alt!! Riktig nok sov jeg under mesteparten av programmet, men de få minuttene jeg gikk med meg, var mer enn nok av dama! Og jeg var også en av de som ikke kom på å skifte kanal:)