søndag 26. juli 2009

R.I.P Jesper 1993-2009

Min kjære vakre Jesperpus er ikke lenger hos meg. Hun har dratt til til de evige jaktmarker (om de finnes). I nesten 16 år var Jesper hos meg. Hun har hatt et grevens godt liv. Hun har vært Kongen på Haugen både inne og ute.Takk for følget gjennom 16 år av livsveien. Nå blir det tomt i huset.

.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige Jesper, trist! Jeg har Mathilda, hun er svært lik Jesper, skogkattblanding. Vi har hatt henne i 13år, også hun har vært "dronning på haugen:-), og er det fortsatt!! Gruer for den dagen hun forlater denne verden! Tenker på deg, men antar at du har masse gode minner om Jespers tid!! Klem

Anonym sa...

Nydelig pus. Vet hvordan det er å miste et dyr man er glad i.Trøst deg med at den har hatt et godt liv hos deg. Det hjalp iallefall meg selv om katten min bare ble 6 år.

Klara sa...

Fine Jesper pus. 16 år på en kattepus er en anselig alder. Men det gjør uansett vondt når man tar vanskelige avgjørelse. At det vil bli tomt hull å fylle etter Jesperpus er det ingen tvil om. Dessverre. Mange mange trøsteklemmer i din retning.

Åshild sa...

Takk!

Jeg har mange gode minner og det ser ut til at jeg klarer meg greit. Det er tomt, men det til å leve med.

Anonym sa...

Kondolere så my!
Håpe du har det bra, ætti forholdan.

Ha ein god høst!

~barbro~

Anonym sa...

Ååå så trist, utrolig fin katt! Kanskje etter hvert du skulle vurdert å fått deg en ny? :) Har selv en skogskatt som er 11 år.

Jonas.