fredag 26. desember 2014

Bare meg!

Til nye lesere av bloggen min:

Det er lenge siden det har vært skrevet noe fra meg her.

Det har imidlertid blitt skrevet om meg; i CF-blad, cfnorge.no og på facebook. Om transplantasjon, likepersonkoordinatorverv, 50 års feiring og avslutning på arbeidsliv med tildelt Frambus hederspris "mor-barn statuen".

Jeg har fått store, gode, altfor store ord. Om meg som fagmenneske og menneske.

Hvordan skal jeg kunne leve opp til alt dette?

Jeg er jo bare meg, et helt vanlig lite menneskebarn...

4 kommentarer:

Ellen Svetlana Grønlund sa...

Ønsker deg en riktig godt nyttår :)
Klem
Ellen S

Unknown sa...

Hallo,

Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua-spesialistundervisningssykehus.

Micheal sa...

Hallo!!
Vi har for tiden behov for 5 nyredonorer for hastetransplantasjon, hver nyredonor vil bli kompensert med en total sum på $ 450.000,00 USD. Interessert person vennligst kontakt denne e-postadressen: doktor.michaellarry@gmail.com
100% garanti.

Elizabeth sa...

Hallo!
Mitt navn er Elizabeth, for fire år siden testet jeg herpesvirus (HSV-2) positivt, og jeg ble fortalt at det ikke er noen kur som jeg vil leve med det til jeg dør. Sjokket av å vite at viruset ikke har noen kur var noe som skremte meg mest. Jeg følte meg aldri bra, for hver gang jeg har tenkt å være lykkelig, vil tanken om at det ikke finnes noen kur komme inn i tankene mine, og jeg vil bare være trist igjen. Jeg går ned i vekt uten å vite det for meg, og det var som om jeg skulle dø, hver dag er alltid full av frykt. Etter fire år som jeg var online, kom jeg over et vitnesbyrd om hvordan doktor Ojeabulu har gjort så mange ting og kurert så mange mennesker, da viste jeg legen min at det finnes en urtemedisin mot viruset, og legen sa at det ikke er noe som sådan . Jeg bestemte meg for å prøve det fordi min nåværende tilstand ikke var noe å skrive om, da skrev jeg til e-posten jeg så på nettet, og han svarte og fortalte meg alt jeg trenger å vite. Jeg fortalte venninnen min, og hun ba meg om å aldri tro på noe jeg så på nettet, jeg tror henne fordi jeg ble lurt tidligere. Men jeg ønsket å endre tilstanden min, så fortsetter jeg å kjøpe medisin fra Doctor Ojeabulu. Etter noen dager da jeg kjøpte medisinen, begynte jeg å observere noen endringer i helsen min, og jeg gikk til sykehuset og testet negativt. Lege Ojeabulu har gjort så mange andre flotte ting som du og jeg har sett på nettet, en mann klaget over at virksomheten hans er i stillestående stilling, og lege Ojeabulu hjelper ham til å lykkes, en kvinne mister mannen sin til en annen dame etter en måneds ekteskap og Lege Ojeabulu hjelper henne også med å balansere ekteskapet. Lege Ojeabulu har så mange løsninger på ethvert problem du måtte møte, som ser ut til å være veldig vanskelig for deg nå. Prøv det, og du vil se store forandringer i livet ditt.
HAN ER EN ÅNDELIGGER, HAN HAR SVAR PÅ Å NESTEN ALLE DINE PROBLEMER, KONTAKTE HAN I DAG OG SE FORSKJELLEN I DITT LIV.
Kontakt ham med dette:
e-post: ojeabulusolutionhome@gmail.com
https://drojeabulusolutionhome.wordpress.com/