tirsdag 31. januar 2012

Vikinglotto og pølse i brød

ble svindyrt idag! 3 minutt inne på Narvesen på Ensjo med bilen parkert på stor romslig parkeringsplass med snuta nesten inn i døra på sjappa; og Euro Park casha inn gebyr på 710 kroner!

  
Å antyde at jeg bare var inne et øyeblikk, at jeg har H-parkering osv, skjønte jeg sporenstreks var nyttesløs diskusjon mot gretten gubbe i grått. "De står rett rundt hjørnet og følger med" sa en annen som parkerer der ofte.

Og greit er det. Regler er regler. Jeg var dum. 300 kroner i Vikinglott og pølse i brød til 25,- ble til en fornøyelse til den nette sum av kroner etttusenogtrettifem (1035).


Men jeg hadde flaks. Bilen er nyvaska med poleringsvask og skinner som ei sol i skitten vintersnø. Og nå fikk den en gyllen anledning til å bli avbildet i all sin glans. Med skinnende signalgult stempel i viskeren; sjåføren er en skikkelig slurvesløser!

Som kanskje vinner i Vikinglotto? Med Joker som smiler?

.

7 kommentarer:

Hannes hjørne sa...

JEG HÅPER DU VINNER SÅ KAN DU GJENTA PARKERINGEN OG BARE GJEIPE TIL DEN GRETNE MANNEN I GRÅTT :P

Åshild sa...

Jepp!

Kjerstis løse tråder sa...

Det var veldig uheldig. Vet du at jeg har opplevd det samme, og jeg klaget og fikk tilbake pengene. Jeg hadde glemt å legge ut parkeringskortet, og det kommer jeg nok ikke til å glemme flere ganger.

Åshild sa...

Jeg tok en sjans og står for det, vil ikke utnytte kortet til en fordel som i denne sammenhengen ikke var relevant. Sure penger men sånt som skjer på sure dager. Den gretne i grått kunne jo valgt å stikke nesa inn i sjappa og spørre om noen eigde bilen, men han ser det vel som sin jobb å ferske sånne sløsete idioter. Han kunne i det minste sett litt blid ut når han casha inn så letttjente penger...

Kjerstis løse tråder sa...

Ok, jeg trodde du hadde parkert på en handicapparkering uten kort. Det var hva jeg gjorde den gangen. Og da fikk de jo se at jeg ikke var av dem som sniker seg til enn sånn plass når de er friske og raske (for øvrig et annet tema)

Ruth Bernssen Bø sa...

sånn kan det gå...
håbe du vinne så dæ g¨år i en nullgang teslutt

Ha en fine dag

Anonym sa...

Trur europark er privat parkeing å da hjelpe ikke et kommunalt parkeringsbevis læll...
God helg å lykke te me lotto
Helsing Barbro*