tirsdag 28. juni 2011

Skyer på sommerhimmelen

Atter en gang. Jeg har sagt det før. Sykdom kjenner ingen ferie. Jeg opplever det igjen. Sykdom lager skyer på sommerhimmelen. Skaper bekymring. Sykdom har begrenset bursdagsfeiring, årlig familetreff og planlagt hytte-og hotellferie. Slik er bare livet. Om jeg liker det eller ei.

Og liker det gjør jeg selvsagt ikke. Jeg vil også ha sommer. Jeg vil også ha ferie. Jeg vil ha gode late dager uten bekymring. Jeg vil, som alle andre, ha en sommerhimmel uten skyer. Jeg vil. Jeg vil.

Så er det godt da. at vi såvidt skriver midtsommer. At det ennå ikke er juli måned. At utsiktene for bedre helse, lysere dager og skyfri himmel er tilstede. For sommeren har jo egentlig såvidt begynt, sagt i en velvillighetens vending...:-)

Sol. Sjø. Sandstrand. Hav. Grill. Reker. Bok. Unger. Park. Hage. Venner. Familie. Samvær. Fri. Mygg. Skog. Campingvogn. Sykkel. Dyr. Roser. Opplevelser. Inntrykk. God helse. Gode dager. Alt dette og mye mer ønsker jeg mine lesere for sommeren som ligger foran.

                    
Og været og helsa, ja den får vi ta som det kommer. Derover rår ikke mennesker, om vi enn så gjerne vil..

.

3 kommentarer:

Kjerstis løse tråder sa...

Kjære deg, håper det går framover og at det blir sommernytende dager. Håper det ikke har kommet på enda noe mer nå!! Kjersti

Asbjørn Tvedt sa...

Skjønner så godt hvordan du har det .. ØNSKER DEG GOD HELSE OG EN DEILIG SOMMER!

Åshild sa...

Takk! Jeg er ikke alvorlig syk, det har bare vært etpar mindre sykdomsdøgn den siste uka og jeg kommer ikke helt til krefter. Jeg er vel det man før i tiden kalte rekonvalesent, etter alle vinterens strabaser og vårens operasjon, fall og brudd. Har vært "i pensjon" hos søster etpar uker og det har gjort godt.

Åshild