tirsdag 12. oktober 2010

Kontrollert igjen

Det har gått 10 måneder siden transplantasjonen. I dag er jeg kontrollert iht. skjemaet for oppfølging av transplanterte på Rikshospitalet. Det var en enkel kontroll med pusteprøve, blodprøver og røntgen av lungene. Det var ikke noe nytt. Pustekapasiteten er fortsatt på 70%.

Jeg er utrolig takknemlig for at det går såpass bra med meg etter den tøffe starten jeg fikk. Jeg ser andre som har komplikasjoner som jeg slipper unna. Bank i bordet. Jeg sliter med mine smerter, men lungene duger og fraværet av infeksjon dag etter dag etter dag er bare vidunderlig fantastisk. Kontrasten til hvordan ting var i fjor på denne tiden er enorm. Så får det bare være at Ting Tar Tid, at det ikke er gjort på en to tre å stable en totalt nedkjørt kropp opp i normalt gjenge. Kropp og sinn skal hente seg inn etter år på felgen. Men det går rette veien, og da får det heller ta den tiden det tar. For nå har jeg tid å ta av. Tiden kommer.

.

3 kommentarer:

Justina sa...

Så godt å høre at kontrollen har gått bra! Håper du slipper unna alle de plager som lungetransplanterte kan komme til å oppleve, håper fremgangen fortsetter.

Ønsker deg alt godt videre!

Klem fra Justina :)
(Har hatt et aldri så lite navnebytte - jeg kommenterte som "Jenna" før. Er bare navnet som er endret. Bloggen min og alt annet er som før. :) )

Anonym sa...

Gler meg med deg, god ferjetur!
Ssø

Anonym sa...

Hei så fantastisk at du har det bra alle unner deg det... flott med alt som går ann og gjør..ser nettopp op tv en som slanket bort magefettet er lovet 5 ekstra leveår...ja ja håper jo det for han. så det er mange muligheter.gla for du er mye bedre fått et nytt liv.klem fra ukjent dame w