mandag 13. september 2010

Sognsvann rundt!


I dag gikk jeg rundt hele Sognsvann, mutters alene! En milepæl, et mål jeg hadde satt meg! Turen rundt innsjøen i Oslomarka er ca. 3,5 kilometer og tok ca. 1 time. Om det var fint? Nei, det var et slit. Men jeg ville. Jeg gjorde det. Og jeg klarte det. Og DET er en god følelse. En følelse av at jeg faktisk har lunger som fungerer, en følelse av at jeg faktisk er vellykket transplantert og kan klare ting jeg før bare kunne drømme om. Jeg er så takknemlig når jeg har denne gode følelsen. Så får den veie litt opp for de sterke smertene i mellomgulvet, muskler som skriker melkesyre og en kropp som er støl og trøtt og fortsatt relativt utrent. Den følelesen gir motivasjon til å trene enda mer selv om det går trått. Jeg noterer meg en god sensommerdag med ny gangrekord.
.

11 kommentarer:

Klara sa...

JA! Sånn skal det være. Gratulerer!

Ruth Bernssen Bø sa...

HURRA for deg, Du er flink.

God kveld.

Anna Marie sa...

Gratulerer med dagen Åshild :-)
Og et lite PS til Klara: Det blir din tur også!!!

Anonym sa...

Så flott.
Du har all grunn til å være fornøyd med egen innsats.
Hilsen Wenche

Hilde sa...

Så bra jobba,Åshild. klem Hilde

Anne-Lise sa...

Jeg heier på deg Åshild !! Det ER vondt i starten, men stå på du. Det gjør så godt etterpå :)

Anonym sa...

Godt åt deig
~barbro~

Åshild sa...

Jeg takker og bukker for alle oppmuntrende kommentarer!!!! Så fint å vite at dere leser og bryr dere! Viss jeg får like mye ros hver gang jeg går en lang tur så lar jeg meg nesten inspirere til å gå en lang tur nesten hver dag...
Viss jeg får en trenings-støtte-klubb in cyberspace..

Truls sa...

Jeg blir gjerne med en runde en dag.

Anonym sa...

En tur rundt Sognsvann er fint - fint anlagte veger og nydelig område. Jeg gikk der i fjor da vi var på RH. Kjempefint at du klarer det!

Anonym sa...

Knallbra, Åshild!!!


S