tirsdag 6. juli 2010

Sommerdager. Glimt

Lunch: Frognerstranda. Seilbåter. Danskebåten. Sjøsprut. Sol. Sølvspeglende sjø. Fich and chips fra den lokale kroa. Pinneis fra kiosken. Og det beste; treff/sammentreff mellom 6 personer. 4 x CF-ere, 4 x transplanterte (2 lunge, 1 hjerte, 1 hjerte og lunge og enda mer, og en frisk). Nokså kult, nokså mye opplevd og levd liv, nokså mye glede over liv og livet, nokså sommerglade folk i farta, på vei videre ut i ferien. Bildet av meg selv får være dokumentasjonen i denne sammenhengen.

Ettermiddag: Ny Nordheim Balder tursekk, pakket til meg og en til med farris, kaffi, kake og moreller, på pledd i parken.

Kveld: Sier jeg Vin igjen så begynner vel noen snart å lure på min alkoholtilstand. Men tro meg; jeg har full kontroll. Det er bare ikke hver dag det er full sommer over Oslo.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint å lese at du har bedre dager enn på lenge. At du nyter de gode stundene er god lesning og velunt.
Må være godt at tingene er bedre, selvom du fortsatt har dine ting å jobbe med.
Ha en fortsatt fin sommer , med god vin og det som måtte friste.
Hilsen Wenche

Åshild sa...

Takk! Det går mer i hjemmelagde knekkebrød enn i vin, vin er litt oppskytt, men utgjør sammen med mange andre ting en fin kosefaktor.

Ønsker deg Wenche gode lyse sommerdager!

Hilde sa...

Etter å ha vært bortreist noen dager er det flott å lese at du nyter sommeren.Det fortjener du virkelig.Ønsker deg en fortsatt fin sommer. klem Hilde

Truls sa...

Det var en flott dag i går. Takk for at jeg fikk ha en del av den sammen med deg.

Jenna sa...

Så flott at du får nyte fine sommerdager Åshild! Nyt dem til fulle, drikk vin og hva enn det måtte være. Håper på mange mange fine sommerdager for deg og dine.

Klem fra Jenna

Anonym sa...

Å se deg så glad og energisk er en stor glede, til å få tårer i øyekroken av.

Å få føle samhørigheten mellom fire ulike personligheter med samme feil på klorkanalen en fantastisk sommerdag er en opplevelse. Å se omsorgen mellom thx-er er rørende og fint.

Takk for en nydelig dag!

S

Åshild sa...

Jeg blir så rørt over alle de fine kommentarene; takk til hver en!

Håper dere som leser har så gode sommerdager som mulig er! Carpe diem!

Roar sa...

Det var en flott dag på Frognerstranda. Var deilig å se deg igjen, tydlig friskere en sist vi møttes. Dette går bare fremover

Anonym sa...

Utrolig hyggelig å lese at du har gode dager Åshild. Må innrømme at jeg er litt missunnelig på miljøet du har rundt deg, men veldig glad for at du har det. Kos deg med vinen, og ta ett glass for meg også. :)

Klem Klara

Åshild sa...

Jeg tar en skål for deg, Klara! Og en til! Og en til!

Misunnelig på miljøet, tja, du har nok mer både familie og dyrefamilie enn jeg har, men Oslo er Oslo, på både pluss og minus...

Misunnelig på alt jeg nå klarer å gjøre, det kan du heller være. Å kunne nyte sommeren og fylle den med innhold i dagene, det er veldig anderledes i år enn tidligere somre. Neste sommer er det din tur!!! DET skåler jeg på, enda en gang!

Anonym sa...

Jeg gjør som Åshild; Skål! Skål! Skål! Håpets skål for deg Klara!

Klem, Sharon