tirsdag 2. februar 2010

Kort oppdatering

Kort innpå fra et Rikshospital med svært laber nettdekning:

Det går bra med meg. Alt går fort framover. Om ikke altfor lenge skrives jeg ut av sykehuset. Utrolig! Jeg er fortsatt ikke direkte "frisk og rask", men jeg har omtrent dobbelt så mye luft i lungene nå enn før, og jeg klarer å være i fysisk aktivitet (enkel trening) i en halv time i strekk.

Det hele går så fort at jeg nesten ikke henger med i svingene. Men denne gangen er karusellen positiv. Jeg begynner å tørre å tro på at jeg faktisk skal få et friskere liv!

.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig kjekt å høre at det går rett vei.
Ønsker deg fortsatt god bedring , og god fremgang.
Heier på deg.
Hilsen Wenche

Anonym sa...

*heia heia heia* Kjempefint å se at du har det etter omstendighetene bra. "Heierpådegklem" fra Tinemai

Roar sa...

Det var så godt å høre! Harsett etter deg hver dag her inne, men vet jo at internettdekning er ikke den beste der du er. Blir det hotellet i en periode??

Anonym sa...

Såååå bra tenker du er utrolig GLAD.god bedring fremover.....alltid kjekt og høre om gode nyheter....hilsen ukjent dame W

Klara sa...

En haltimes trening i strekk :-) Det høres nesten for godt ut til å være sant når man ser tilbake på hvordan du hadde det høsten 09. Lykke til med videre opptrening!!

Lise M sa...

Så godt å høre fra deg. Her går det bare en vei, skjønner jeg. Tenk for en vidunderlig vår og sommer du får. Å, Jeg er så glad!!!
Lise Mette

Åshild sa...

Nå skal det sies at trening for meg på mitt nivå ikke kan sammenlignes med det man vanligvis tenker på med begrepet trening. Det jeg driver med er trening på mitt eget nivå utfra mitt utgangspunkt. Som f.eks å sykle 500 meter på en sittesykkel, gå 250 meter på en tredemølle, gjøre styrkeøvelser for armer og bein, gå i trapp osv. Men det gjelder vel for alle, man må ta utgangspunkt i sitt eget nivå.

Planen videre er at jeg skal til Catosenteret etter at jeg har vært her litt til og så hjemme sammen med en venninne i tiden imellom.

Nyal D (The Norway Kid) sa...

HEIA!!! (((klem)))