torsdag 19. november 2009

Vannlekkasjen stoppet

Det drypper ikke lenger. Mugget er støvsugd og polert bort. Det er skåret åpning til en rørsjakt med masse sånn skumgummiaktig isolasjon i. Det er satt på vifte som skal tørke opp fuktigheten. Så må jeg bare vente og se hva som skjer videre.

Jeg er fortsatt slapp og ikke i form. Holder meg bare inne og i ro. Det er tungt regnvær ute. Det blir kjedelig, jeg blir lei. Får besøk i helga og utover uka, det holder meg oppe. Det blir fint.

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er noe jeg ikke unner deg. Hadde jo samme runde hjemme hos oss i desember/januar. Heldigvis (?) var ikke jeg hjemme mens det stod på.
At det allikevel var varmtvannsberederen til naboen må kjennes bedre enn å leve med en tikkende senilbombe over hodet.

Åshild sa...

At det var naboens varmtvannsbereder som var lekk, var den enkleste årsaken. Den kan skiftes og så lekker det ikke mer. Verre var det om det var hele røropplegget i blokka som var årsaken (lekkasjen var i hjørnet mot en rørsjakt). Da hadde det blitt borring og rørskift og masse griseri. Håndverkerne snakket også om ev. pigging i betongtaket. Nå blir det en mindre sementering i taket og ny vegg i rørsjakta, pluss pussing av vegg og så maling av vegger og tak. Det blir igrunnen mer enn nok... Men det er jo ikke annet å gjøre enn å brette opp armene og få det fikset. At muggen nå er slipt vekk er det viktigste for meg. Så får jeg ta resten steg for steg.