tirsdag 17. november 2009

November

ÅRET HAR 16 MÅNEDER

Året har 16 måneder: November,december, januar, februar, marts, april,maj, juni, juli , august, september,oktober, november, november, november, november.

(Henrik Norbrandt)

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha,ha. Ja akkurat nå føles det sånn. Litt november i gjesterommet ditt også ser jeg. Håper det lar seg ordne før jul så du kan ha besøk.
Har du lagt planer for julen?
Kjenner at jeg sliter med å komme i julemodus i det hele tatt i år. Får prøve å handle litt julegaver kommende uke, kanskje det hjelper på. Akkurat nå føles det mest som stress og press. Et år skrev vi veldig tidlig julekort og ba alle la være å kjøpe julegaver til oss fordi vi valgte å bruke alle "julepengene" på å dra og besøke familie i Australia. Det var utrolig deilig å slippe alt maset. Og turen var fantastisk. Ungene savnet ikke den tradisjonelle jula i det hele tatt.
Men i år blir det gaver, kaker, mat og vasking vanen tro. Må nok bare komme igang så blir det jo bra til slutt. Det gjør det jo alltid.
Lise Mette

Klara sa...

November ja. Enig i at det er alt for mye november. Egentlig kunne vi beholdt bare desember, og kuttet ut oktober, november, januar og februar.. Desember skulle gjerne bare hatt ett dryss av snø daglig, sånn at det hele tiden så rent ut ute. :)