lørdag 26. september 2009

Mye blues. Og litt jazz

Det ble tirsdag morra blues og. Onsdag morra blues. Torsdag morra blues. Fredag blues. Lørdag endelig bedre. Over i rolig jazz idag, tror jeg. Det er flott høstvær ute dag etter dag. Det males og ordnes i leiligheten hos meg, dør og bord i kjøkkenet blir hvitt. Malersken skal bli med meg på Ikea og se på stoler. Ikea orker jeg når jeg kan kjøre i rullestolen. Jeg liker når ting som henger over meg, som jeg ikke kan klare å gjøre selv, blir ordnet. Selv blir jeg sliten bare av å se på. Det er mer enn nok. Men det er veldig godt når det blir gjort. Da må jeg være fornøyd med denne dagen. Denne dagen går i jazzy stemning ala Melody Gardon.Melody Gardon er et navn du kan merke deg først som sist. Hun er 24 år gammel og er en coming up jazzartist. Eller hun er allerede oppe. Hun ble svært alvorlig skadet i en sykkelulykke for 6 år siden. og hun har brukt musikken som terapi for å komme dit hun er nå. En imponerende historie du kan høre mer om på Skavlan (44 minutt ut i programmet). Anbefales.

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Når man kommer over frustrasjonen over ikke å kunne gjøre ting selv, er det ganske deilig å se på at de andre jobber og at prosjektene gjøres ferdig :-)


S

Klara sa...

Hun jenta har bare en helt utrolig vakker stemme. Definitivt noe som skal i CD hylla. Ellers kan jeg bare signere S. :)

Åshild sa...

Jeg vil nok helst hjelpe til og gjøre noe selv. Blir ikke helt vant med å bare sitte og se på. Men det er ikke alltid jeg får det som jeg helst vil. Og da er det tross alt bedre å ha noen som ordner enn at ingenting blir gjort, ingen tvil om det!