onsdag 29. juli 2009

Det ble ferie!

Pakkenelliker. Biltur. Jordbær. Sjø. Sol. Regn. Bål. Svenskehandel. Bridge. Reker. Vin. Venner. Besøk. Sightseeing på slottet. Rømmegrøt på Frognerseteren. Lydbokkrim. Slaraffenliv. Frihet.


Hvor lenge jeg fikk ferie fra infeksjoner? 8 dager. 8 dager etter intravenøskuren fikk jeg feber og høy crp (infeksjonsmål) og måtte begynne med ny antibiotika. I tablettform denne gangen, heldigvis. Sykdom kjenner ingen ferie.
.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Så leit at det skulle bli sånn å ha ferie da.
Ønsker deg god bedring, og en fin sensommer =0)
Varm klem fra Wenche
Ps !
Uten svinebakterier -0)

Åshild sa...

Heldivis blomstret ikke infeksjonen før dagen etter at jeg kom hjem!

Anonym sa...

Du ser veldig fornøyd og flott ut :-) Glad for at du fikk en begivenhetsrik ferieuke før infeksjonen kom tilbake. Og så håper jeg vi kan karre til oss noen varme og stabile sensommerdager. Det er jo lov å håpe.


S

Anonym sa...

Det er beundringsverdig hvor poitivt du klarer å se ting.Tror det er en evne mange av dere som er alvorlig sykdom har . Og som vi friske må av dere .
Beundrer ditt pågangsmot.
Fortsatt god bedring !

Hilsen Wenche

Klara sa...

Det er SÅ godt med ferie. Jeg har snart hatt 14 dager med "fri". Og infeksjonen holder seg der den har vært de siste ukene. Er så utrolig glad for at du fikk din tur med alle sine små gleder, og at det ble litt feriefølelse. Det gjør noe med hverdagen. Snart er høsten over oss, og vi skal bare klare en vinter til.. Håper august gir noen sommerdager som det har vært mangel på i juli..

Åshild sa...

Takk, anonyme Wenche! Og S !