mandag 29. juni 2009

Sykehus

Som mine lesere kanskje har gjettet så ble det innleggelse på sykehus. Lungene var så irriterte at det nesten ikke var luft å få. Skremmende å oppleve.

Heldigvis så snudde det også denne gangen. Jeg fikk behandling og pust og følelsen av å være infeksjonssyk forsvant. Skremmende hvor fort ting kan svinge i den helsetilstanden jeg er i nå. Skremmende fort, rett og slett.

I dag kom jeg hjem igjen etter 8 døgn i hospitalet. Hjem til varme og tropenatt og pus og hus og hage. Nå skal jeg sette meg stille ned og ikke ha annet mål enn å eksistere igjennom disse varmeste dagene. Jeg tror nemlig at det målet er akkurat passe realistisk for meg nå.

.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til, håper du får noen gode dager framover, og ferie vestover når det lir på.
Storesøster

Klara sa...

Realistiske mål?? Heldige du som er kommet dit. Jeg må nok gå ennå en runde på tryne før jeg skjønner hva som er realistiske mål.. Jaja, får ha de greit mens det skjer hvertfall. Godt å være hjemme!!! Og håper at været fortsetter å være strålende fint. :)

Anonym sa...

Ønsker deg en fortsatt god bedring. Slike raske nedturer er ikke noe særlig å oppleve, men det er viktig og overleve dem. Og der er du en mester!!!

Anonym sa...

God bedring Åshild!! Tenker på deg! Ønsker deg nok kraft i denne hverdagen og i ventetiden. Stå på!!! Masse hilsen fra Dörthe