tirsdag 26. mai 2009

Bedøvet

Her i min egen hage har jeg har vært innhyllet i rosalilla syrin de siste dagene. Lukten bedøver, fargene beroliger, skjønnheten blir umulig å overse, den overvelder. Det har vært mange øyeblikk av lys i meg i denne irrgrønne våren.

Slik har jeg ikke kunnet nyte våren de siste årene. Lidelsen har lukket irrgrønnhet, rosa og lilla ute.

I dag kom regnet. I morgen begynner intravenøs antibiotikakur. Hjemme denne gangen. Giftgugge rett-i-kroppen, slitsomt men nødvendig. Hodepine, kvalme og slakkhet forventes. Det blir å ta dag for dag.
Kanskje går det bedre denne gangen, når jeg er litt friskere i almentilstanden og litt irrgrønt bedøvet av rosalilla syrin?
.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Good luck!
PS: Lampa er i på plass i kjellaren, kva skjer vidare?
Storesøster

Anonym sa...

PS: nydeleg hage! Nyt den, til helga kjem sommaren :)
storesøster

Åshild sa...

Takk. Yngste søster henter den hos deg i morgen. Frå Sandnes til Bryne og frå Bryne til Vigrestad. Frå Vigrestad til Flekkefjord og frå Flekkefjord til Oslo, det er lampa frå far si reise heim til meg.

Klara sa...

Noen slutter med gift, andre begynner. Jeg har bare 3 dager igjen nå. :) Og siden det er 2. gangen på flere år jeg faktisk klarer å ta medisinene hjemme er jeg overlykkelig. Hva er vel 14 dager med terror når man får 14 fine dager etterpå? Eller helst mer.
*klem*

Åshild sa...

Helst mer!!!

Det får vi begge håpe på!