lørdag 29. november 2008

Rolig

I dag er det min 16. dag på ventelista.
Jeg har aldri hørt at noen har blitt innkalt så fort.

Så jeg tar det ganske rolig. Planlegger julegaver. Gjennomfører helseavtaler (fastlege, fysio, ullevål-kuroppstart, ullevål-fysio) som tar de meste av kreftene mine. Er innom jobb noen timer. Skal ha famile på besøk i morgen. Må handle litt idag. Sånn går dagene.

Tenk om jeg blir den første? Den første som blir innkalt så fort? For her er det ingen som vet, og det kan faktisk skje når som helst, selv om det mest vanlige er ventetid. I går ringte det på den mobiltelefonen som bare Rikshospitalet har nummeret til. Da skal jeg si hjerta hoppa høyt. Så var det bare en som hadde ringt feil...

Nå skal jeg ta rett-blodet-medisin-kuren min mens jeg ser på Hunter fra i går. Rolig morgenkåpelørdagsmorgen med regn ute og aviser og radio inne er ikke så aller verst.

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Åshild!
Ei god stund sidan eg har vore innom bloggen din; derfor stor nyhet for meg at du er komen på ventelista - all god lykke til deg! Som du sikkert veit har eg relativ lang erfaring no som ventande og heiande far - eg skal halda meg meir oppdatert på bloggen din og heia på deg også.
God helsingar Ingvar

Anonym sa...

Takk Ingvar.
Visste ikke at dere venter og får da håpe at lengst ventet får først mulighet!