mandag 24. mars 2008

En påske er over

Jeg ønsket meg ikke sykehus og helsesvesen i feriemodus. Jeg ønsket meg ferie fra sykdom. Slik ble det ikke. Tross "rett-i-blodet"medisiner måtte jeg til hospitalet 2 dager til. Om enn bare for å konstatere at infeksjonen ikke var på gallopperende vei opp. Med medisinene har heller ikke røsket opp i lungene slik de burde.

Påskeaften på mottakelsen var en sprø opplevelse. Det var som å komme inn i "Akutten" eller "Chicago Hope" eller ettellerannet sykehusprogram på tv. Helikopter med skadede påsketurister og kaotisk personale med liten spesialkunnskap på lungeinfeksjoner og intravenøs hjemmebehandling ga ingen god opplevelse. For ettertiden skal jeg kun trenge helsehjelp mellom mandag og fredag 9-15. Hverdager er best når kroppen i tide og utide streiker og krever CF-helsekompetanse. Det har jeg nå erfart en gang for alle.

Heldigvis har jeg hatt noen gode besøkende hos meg så jeg har kommet meg igjennom dagene. Men påskeferie, det ble det ikke akkurat.

Jeg håper de fleste av mine lesere har hatt en avslappende og fin påskeferie!
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd at ferien ble sånn for deg. Vi er av de heldige du tenker på på slutten av det du skriver; en avslappende og god hytteferie med fantastisk vær er over.
Håper du snart blir såpass god at du kan ta deg en liten ferietur hit. Store og små håper på besøk!

Anonym sa...

Godt å høre at dere har hatt det fint! Jeg håper også at vi sees snart!
Åshild