onsdag 14. april 2010

"Regines bok" bestselger

"Regines bok - en ung jentes siste ord" er allerede blitt en bestselger. Alle de store bokkjedene har bestilt boka på forhånd og en uke før lansering har den også toppet bestillingslistene til de store nettbokhandlene.

At Regine gjennom sin åpenhet i media og gjennom bloggen "Face your fear" har nådd inn til folk på en slik måte er ikke noe annet enn imponerende. Hennes budskap vil gjennom denne boken nå inn til mange mange mennesker. Jeg tror at mange vil få nye perspektiv på sine liv og på livet gjennom denne boka, slik mange gjorde det gjennom hennes blogg. Hennes navn vil være på manges lepper i tiden som kommer. På denne måten vil Regine ikke bli glemt.

Flere medier skriver i dag om boklanseringen. Jeg var, som en av de som kom til å ha en del kontakt med Regine på hennes blogg, invitert til å være med på denne lanseringen. Jeg hadde desverre ikke anledning til å delta pga. min egen helsesituasjon nå. Men jeg er rørt til tårer over den sterke måten Regines søster Elise Stokke og venninne Eli Ann Ommedal formidlet Regines minne på.

Mer om dette finner du i
Dagbladet,
VG
og på ABC Nyheter.

JEG "SAVNER" REGINE! Jeg vil aldri glemme vakre Regine og denne fantastiske måten hennes viktige budskap, hennes holdninger, ord og bilder skulle komme til å få leve videre på.

.

5 kommentarer:

SOFSEN sa...

Hehe, det var fortsatt i dag, ikke i går. Men ja, det var utrolig flott å være der. Helt ubeskrivelig. Og som du sier, vi er ikke alene om å savne henne og være stolt av henne. :) Håper alt er bra med deg.

<3

Berørt sa...

Kjære Åshild. Jeg kom over din blogg da jeg var innom Regines blogg i dag. Der leste jeg innlegget ditt Risikosport. Utrolig bra skrevet, og en påminnelse til oss alle om hva livet egentlig dreier seg om. Så nå vil jeg følge med på bloggen din framover. Ønsker deg alt godt for dagen i dag og for livet som ligger framfor deg.

PS: Nå skal jeg ut å kjøpe "Regines bok".

Anonym sa...

Hei åshild enig med deg regine var en flott jente.....se på frokost tv idag det var søsteren og en venninde som var der... fine jenter en sterk historie... håper at det går fremover med deg.ha en fin dag klem ukjent dame wdecon

Anonym sa...

Har bestilt Regines bok - Bokkilden venter den inn på lager. Flott at du har kunngjort lanseringen av boken hennes.
Ha en fin dag fortsatt!
Vigdis

Åshild sa...

Boka er vakker, jeg kan anbefale den. Virkelig verd å lese, og et minnesmerke over Regine. Boka vil for alltid ha en helt spesiell plass i bokhylla mi.