onsdag 10. februar 2010

Hjemme!

Jeg er hjemme igjen! Utskrevet fra Rikshospitalet, medisinsk ferdigbehandlet etter lungetransplantasjonen! Det er fantastisk! Jeg er fortsatt tidlig i prosessen med å rehabilitere meg fullstendig etter transplantasjonen. Og jeg skal holde tett kontakt med sykehuset gjennom hele det første året. Nå skal jeg være hjemme sammen med en veldig god venninne som skal bo her i etpar uker, og så skal jeg en måned til opptrening på Catosenteret.

Jeg er takknemlig og ydmyk for at jeg har fått denne muligheten til et friskere liv! Nå skal jeg nyte det og prøve å ha noen gode dager her hjemme. Så får jeg bare leve med at det river og sliter og skriker i muskler og ribbein og arr når jeg beveger meg og gjør vanlige dagligdagse småting. Det skal gå seg til etterhvert. Det blir så underordnet når lungene er friske!

.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei så fantastisk.....helt superet......tenk hvor mye du har strevd med pust osv....og nå kan få et mye mye bedre liv.....GRATULERER
KLEM FRA UKJENT DAME W

Anonym sa...

FANTASTISK, ÅSHILD! Nydelig å lese om denne framgangen. Du har virkelig kjempet, og det er så godt å se at alt går rette veien selv om du har mye trening foran deg.
Beste tanker fra Kjersti

Anonym sa...

SÅ FLOTT !
Ønsker deg all mulig lykke til med videre opptrening.Håper du får noen så gode dager som mulig hjemme.
Hilsen Wenche

Anonym sa...

Velkommen hjem! Keep up good working:) Vet så inderlig hva du gjennomgår nå og mine erfaringer er bare positive. Tenk et helt nytt liv har du fått!
Klem fra Oddrun

Sara's mamma sa...

Godt å se deg hjemme igjen!
Gleder meg til å følge deg videre i bloggen.
Ønsker deg lykke til videre enda en gang. Virkelig godt å lese om positiv fremgang.

Lise M sa...

Så flott at du er hjemme igjen.
Lykke til med opptrening.
Lise M