mandag 23. november 2009

Kur igjen

Det var som jeg tenkte, det måtte rett-i-blodet-medisiner til igjen. Tablettkuren virket ikke nok. Det er kun en måned siden sist intravenøse kur. Men jeg orker ikke å bli gående å hangle med lite krefter og lett feber hele tiden. Det blir jeg så utslitt av. Så nå krysser jeg fingre og håper denne kuren vil virke. Det bør den. Jeg skal snart reise til Jæren til bryllup til min nevø som skal gifte seg med en ung jente fra Kina. Og det er snart tid for juleavslutninger og juleferie.


Jeg er så heldig å ha besøk av en veldig god venninne hele uka. Det gjør det litt lettere å ta kuren hjemme.

Ellers strømmer det på med diverse arbeidskarer her knyttet til vannlekkasjen. Skaden er nå besiktiget og taksert, og forsikringsmannen skal sende et saneringsfirma hit for å sjekke eventuell fuktighet i gulvet. Det er jo betryggende. Jeg føler at alle forstår og tar hensyn til at jeg er lungesyk og må ha dette fikset skikkelig og uten arbeidsinnsats fra min side. Det er jeg godt fornøyd med.

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Uff så kjedelig at du må ta nok en kur. Men når så ille er får en bare krysse fingrene for at det tar knekke på "basse luskene".Godt at du har gode venner og arbeidsfolk som har forståelse for din situasjon. =0)
God bedring !he
Hilsen Wenc

Åshild sa...

Takk for det!

Klara sa...

NEI! Alt er så urettferdig. Håper det tar knekken på hva det nå er du bærer på, og at du kommer deg til Jæren. Så skal jeg prøve å finne noe positivt, men jeg signerer bare Wenche jeg. Godt de tar ting seriøst. Og at du har god venninne på besøk. Gode venner er gode å ha!