onsdag 11. februar 2009

Vinteren vakker ?

Nei jammen om jeg skal ta ordene "vinteren kan visst være vakker" i min munn mer. Overbevist av min nye dunjakkens fortreffelighet gikk jeg i dag optimistisk ut i sola og en himmel uten sky (med den og mange lag ull og votter og luer på). Frisk luft skal jo være bra, tenkte jeg.

Helt opp til butikken (15o meter fra meg) gikk jeg, selvsagt med dekke for munn og nese. Drakk kaffe på nabokaffèen og klarte å bli dugelig kald selv med alle klærne på.

Inne igjen kunne jeg etter en drøy time konstatere at temperaturen var 39 grader sharp. Og jeg som aldri får høy feber.

Så det har vært litt "panikktilstander" her. Jeg blir veldig urolig når jeg blir så dårlig.Det ble sykehustelefoner og telefonberedskap for natten og gode doser paracet. Står nå på to typer antibiotikatabletter. Så vil det vel utkrystallisere seg om det hele er kuldesjokk eller lungebetennelse.
.

6 kommentarer:

Klara sa...

Som jeg sier; fredag den 13 for hele uka.. Håper du er fort fort ovenpå igjen.

Anonym sa...

Jeg må inn på sykehuset idag for å få intravenøse medisiner. Orker ikke gå så hanglete og tett med opp mot 39 i feber over flere dager.

Jeg hater sykehuset. Men jeg har ikke annen utvei. Å

Lill-Hege sa...

Ønsker deg masse god bedring. Forbasket at man ikke skal tåle mere enn som så....

Bibbis historia sa...

Hur går det för dig?

Länge sedan jag såg något inlägg från dig och man blir ju lite orolig då.
Klem Bibbi

Klara sa...

Jeg vet ikke helt om Åshild har tilgang på nett akkurat nå. Hun er innlagt på sykehus, sliten, men tror formen er stigende. Ikke noe greit å være bekymret for blogg venner.

Bibbis historia sa...

Takk Klara för info.

God bättring Åshild